Cellulite, de nachtmerrie in de zomer

Cupping massage tegen cellulite

Je kunt het op verschillende manieren benoemen; sinaasappelhuid, putjes, cellulite en cellulitis. Iedere vrouw weet wat het is; het zijn die putjes in de bovenbenen en billen. In de winter zal je er waarschijnlijk niet echt veel problemen mee hebben, maar op het moment dat het zomer wordt ben je vast niet de enige die in de kast gaat kijken of de rokjes niet te kort zijn!

 

Iedereen heeft wel eens gehoord van acupunctuur, hot stone massage, sport massage. Wellicht is cupping daarentegen nog vrij onbekend voor jou. Bij cupping worden er (hete) cups vacuüm gezogen op de huid, dit zorgt voor een betere doorbloeding en het lichaam wordt ontdaan van afvalstoffen. Als je last hebt van cellulite komt dit door een verstoring van het bindweefsel en de toename van vetcellen in de onderhuid.

Cupping zorgt ervoor dat het verwijderen van zowel vocht als vet uit de vetcellen makkelijker wordt voor het lichaam. Daarnaast wordt er in de huid door deze behandeling elastine en collageen aangemaakt die de stevigheid van de huid bevordert. De goede doorbloeding die voortkomt uit de masserende beweging van de cupping, zorgt ervoor dat de aanwezige afvalophoping wordt vermindert en de huid een strakker en steviger uiterlijk krijgt.

Lees meer over Cupping

Wil je meer weten over de behandeling, neem dan contact met mij op