De massages

Cupping massage tegen cellulite

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid huid genoemd, wordt gezien als een zeer storend esthetisch probleem. Meestal komt cellulite voor op de benen en billen bij vrouwen. Het is een misverstand dat dit enkel voorkomt bij vrouwen met overgewicht. Daarentegen kan een verhoogt vetpercentage er wel voor zorgen dat de aandoening verergert.

Lees meer »

Effect cellulite bindweefsel cuppingmassage

Bij de Cuppingmassage tegen cellulite wordt gebruik gemaakt van glaasjes of siliconen cups die de huid vacuĆ¼m zuigen. Hierdoor wordt plaatselijk het weefsel gestimuleerd met als gevolg een optimale doorbloeding in het betreffende gebied. De verklevingen wordt als het ware losgetrokken, waardoor de stofwisseling in vetcellen wordt geactiveerd. Ook de harde pijnlijke bobbeltjes in het weefsel, waarvan de stofwisseling niet meer functioneert, worden geactiveerd.

Lees meer »

Cellulite, de nachtmerrie in de zomer

Je kunt het op verschillende manieren benoemen; sinaasappelhuid, putjes, cellulite en cellulitis. Iedere vrouw weet wat het is; het zijn die putjes in de bovenbenen en billen. In de winter zal je er waarschijnlijk niet echt veel problemen mee hebben, maar op het moment dat het zomer wordt ben je vast niet de enige die in de kast gaat kijken of de rokjes niet te kort zijn!

Lees meer »

Massagestudio Prevent wil niet in verband worden gebracht met erotische massages