Cupping massage tegen cellulite

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid huid genoemd, wordt gezien als een zeer storend esthetisch probleem. Meestal komt cellulite voor op de benen en billen bij vrouwen. Het is een misverstand dat dit enkel voorkomt bij vrouwen met overgewicht. Daarentegen kan een verhoogt vetpercentage er wel voor zorgen dat de aandoening verergert.

Cellulite is geen makkelijk probleem om aan te pakken maar er bestaat zeker een methode om de huid te verbeteren, zo niet om helemaal van de cellulite af te komen! 

Om de celluliteconditie van de huid te verbeteren leent de cupping massage zich hier uitstekend voor.

Cupping is een zuigtechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op je huid. Op het eerste gezicht ziet het er wat freaky uit., maar de werking is zeer krachtig. Omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup, gaat ze omhoog staan. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding. Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking.

 

Ook kunnen door de behandeling littekens vervagen of minder trekkerig aanvoelen.

Er kunnen door de intensieve behandeling van het bindweefsel blauwe plekken ontstaan. Deze zullen binnen een paar dagen verdwijnen.

Meer weten, neem dan contact met mij op; 0630422917